Bestil fremstilling af annonce

Du bestiller nu en forespørgsel på fremstilling af banner til brug ved annoncering i Skipperposten.
Udfyld felterne herunder, så vender vi tilbage indenfor 24 timer med henblik på fremstillingen.

 

Firmanavn

CVR-nummer

Adresse

Telefon

Kontaktperson

Kontaktpersons e-mail

Evt. kommentarer

Benyt din egen annonce

Det er endnu ikke muligt at uploade sin egen annonce fra vores hjemmeside, kontakt os venligst på e-mail.

Klik her for at kontakte os

Danskerne har droppet deres gammeldags aviser til fordel for nye og hurtigere elektroniske nyheder, det har statistikker peget på i flere år.

I en grafik fra ugebrevet ”Mandag Morgen”, vises det overbevisende hvordan danskerens måde at læse sine daglige nyheder har ændret sig. I en undersøgelse blev der spurgt: ”Hvis du tænker tilbage på den seneste uge, hvilke medietyper har du gjort brug af?”. Spørgsmålet ledte hele 70% danskere til at svare, at de den seneste uge, havde gjort brug af online nyheder, som dem udgiver på Skipperposten. Kun overgået af tv-nyheder som fik 85% af danskerens stemmer. Tv-stationer er desværre ikke nemme at handle med, og derfor har vi hos Skipperposten lavet annoncering, så erhverv og kommercielle formål af alle størrelser kan være med, og dermed nå ud til de danskere, som hver uge læser deres nyheder hos os.1

Annoncering i Skipperposten

Skipperposten indrykker gerne annoncer fra erhverv og andre kommercielle formål, til visning for vores mange læsere i vores online avis.

Vælg en af de understående muligheder for at komme i gang. Du kan alternativt også tage kontakt til Skipperposten, hvorved vi kan indrykke din annonce.

Ønsker du oplysninger om statistikker eller andre informationer vedr. indrykkelse af annonce, så kontakt os gerne.

Få annoncen fremstillet

Vi fremstiller et banner, som er specielt tilpasset til visning på Skipperposten.dk. Banneret skræddersyes udfra jeres specifikke ønsker og behov.

Bestil fremstilling af banner

Fremstilling koster 495,00 kroner ekskl. moms2

Benyt egen annonce

Upload jeres færdige annonce til visning på Skipperposten.dk. Dette kræver grafisk snilde, idet annoncen skal opfylde flere specifikke grafiske krav.

Start her

Brug af eget banner er gratis3

1 Kilde: Roskilde Universitet, Danskernes brug af nyhedsmedier 2011.
2 Prisen dækker udelukkende den grafiske fremstilling af banneret, pris for annoncering udregnes udfra gældende annoncepriser og afregnes ved indrykkelse.
3 Det er gratis at benytte sit eget banner, pris for den faktiske annoncering udregnes udfra de gældende annoncepriser, og afregnes ved indrykkelse.