Kunsthåndværkermarked i Sømandskirken

For 4. gang åbner Sømandskirken dørene til det årlige Kunsthåndværkermarked

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1838 dage siden

I år kan Hirtshals Turistforening for 4. gang åbne dørene til det årlige Kunsthåndværkermarked i Sømandskirken, Hirtshals. Traditionen tro, Skærtorsdag og Langfredag fra kl. 11-16.

Kunsthåndværkermarkedet er hurtigt blevet en stolt tradition i byen. Flere og flere lægger vejen forbi Sømandskirken i påsken for at se lokalt kunsthåndværk, og smage på lokale lækkerier af høj kvalitet. ”Vi ønsker at synliggøre vores dygtige, lokale kunsthåndværkere, siger turistchef Laila Zielke, og i påskedagene har interesserede mulighed for at tale direkte med kunstnerne”. Der vil både være udstilling, arbejdende værksteder og mulighed for at købe sig et kunsthåndværk med hjem.

Traditionen tro vil der også være mulighed for at smage på lokale lækkerier. ”Vi har ry for at være et hyggeligt Kunsthåndværkermarked, og vi tror, at det også har med smagsprøverne at gøre. Gæsterne bliver lidt længere, snakken flyder let og mange gæster går flere runder blandt kunsthåndværkerne. Der er desuden indrettet et hyggeligt caféområde. Vi håber igen i år på et flot besøg. Sidste år lagde flere end 700 vejen forbi Sømandskirken i påskedagen” slutter Laila Zielke.

Kommentarer & synes godt om