Generalforsamling hos Tversted Bjærgelaug onsdag aften

Har du tid så er i velkommen til at besøge Tversted Bjærgelaug, den 16. april kl.19.00, i Bådehuset

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1742 dage siden

- Så er Tversted Bjærgelaug så småt ved at vågne op efter et langt vinterhi og vi starter året med generalforsamling i Bådehuset ved Tversted Strand, beretter Tversted Bjærgelaug.

På onsdag, den 16. april kl. 19.00, er du, hvis du har lyst, velkommen til at være med til at lave et stykke spændende foreningsarbejde, i Bådehuset.

- Hvis du har noget spændende på hjertet og du samtidig har nogle gode ideer og tanker omkring Tversted Bjærgelaug så mød op, fortsætter de.

Foreningen er vokset støt de seneste år og tæller nu omkring 200 medlemmer, både aktive og passive. Lauget ser selvfølgelig gerne, at medlemstallet stiger, så de opfordre derfor til at både nuværende, men også nye medlemmer, møder op.

- Et medlemskab for et år koster 75,00 kr. Bjærgelaugets intentioner er at vi gerne vil tiltrækker flere yngre kræfter. Vi vil meget gerne være en aktiv forening i Tversted, så måske har lige netop du/I en ide om, hvordan foreningen bliver mere aktiv og synlig, skriver Bjærgelauget.

Foreningen værner også om det sociale og har i mange år holdt hver søndag formiddag hellig. Her mødes man til kaffe og morgenbrød kl. 10, samt en hyggesnak og diskutere hvad verden bringer af nyt i Tversted.

Alle turister er hjertelige velkomne i  Bådehuset samt til at være en del af besætningen. Aldersgrænsen for at komme med ud og sejle er 16 år.

- Så hvis du/I har tid og lyst til at høre mere om hvem og hvad Tversted Bjærgelaug er, så mød op den 16. april kl.19.00 i Bådehuset. Bjærgelauget er vært ved en kop kaffe og en øl. Vi vil sørge for, at huset er opvarmet og toiletterne er åbne, afslutter de.

Kommentarer & synes godt om