Hirtshals Bowlingcenter undergår store forandringer

Ud over ny ejer er der også planer om at lave om på indretning, menukort og vinderchancer

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1860 dage siden

Den 1. april fik Hirtshals Bowlingcenter, på Østergade i Hirtshals, ny ejer.

Den nye ejer har planer om at ændre flere ting, i bowlingcenteret. Det omhandler både ny indretning samt større vinderchancer.

Ny menu med nye grillretter

Den nye ejer fortæller til Skipperposten, at noget af det første der skal laves om på, er menukortet. Dertil skal der udover de nuværende retter også tilføjes blandt andet Nachos.

Også i weekenden, kommer der nye muligheder for at stille sulten, i Bowlingcenterets restaurant. Planen er nemlig at der i fremtiden vil være buffet, fra torsdag til fredag.

Ny ejer og ny indretning

Planen er fortsat at det skal være muligt at få et hyggeligt spil bowling, efterfulgt at en dejlig omgang mad, i Hirtshals Bowlingcenter.

Indretningen i centeret bliver dog ændret en smule, da den nye ejer leger med tanken om, at lade en stor glasvæg dele bowling fra spisning.

Udover glasvæg mener den nye ejer også, at der mangler lys i centeret, hvorfor han planlægger at hænge lyse lamper op i restauranten, og farverige lamper ved bowlingbanerne.

Vinderchancen sættes op

På traditionelle spillemaskiner, som enarmede tyveknægte, ligger vinderchancen normalt på omkring de 85%*. Det vil bowlinghallen også ændre en smule på, da de har i tankerne, at sætte chancen op til 86% på alle maskiner i centeret.

*Kilde: casinolistings.dk

Kommentarer & synes godt om