B75 fremviser deres splinternye bordtennistøj fra Adidas

Bordtennisklubben B75 har helt selv designet sit unikke Adidas klubtøj vha Adidas MiTeam

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1822 dage siden

B75 og det verdenskendte sportsbrand Adidas har indledt et særdeles spændende samarbejde, som skal hjælpe og understøtte begge parters fremdrift og aktiviteter i bordtennissporten.

I samarbejdet sponsorerer Adidas, i løbet af en 4-årig periode, en vis mængde bordtennisudstyr til B75. Herudover får både klubben og samtlige dens medlemmer gode rabatter ved køb af Adidas bordtennistøj og udstyr, og som første skandinaviske bordtennisklub har B75 designet sit helt eget unikke Adidas klubtøj med redskabet Adidas MiTeam.

- Vi er enormt glade for og stolte over aftalen med Adidas, som jo på alle områder står for kvalitet også når det gælder bordtennisudstyr, udtaler Simon Rokkjær som er formand for B75.

Fremvisning kombineret med fagprøve

Simon Rokkjær, som er formand for bordtennisklubben B75, fremviste i går klubbens nye spilletøj, som en del af sin fagprøve hos Slagter Winther.

Afslutningen af fagprøven bød på en præsentation, af 1. divisions holdet i B75 og deres kinesiske træner, hvor de viste deres nye specielt designet tøj frem.

På billedet ses B75s træner Yu Han Chen, samt spillerne Jakub Dorocinski, Andreas Rokkjær, Martin Lund og Daniel Christensen.

Tidligere artikel: Spændende samarbejde mellem B75 og Adidas

Kommentarer & synes godt om