Last Stop Shop åbner den 1. Juni op for et nyt cafeteria-koncept

Ikke nok med salg af hotdogs og burgere, planen er også at søsætte noget helt nyt i lokalområdet

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1725 dage siden

Grænsebutikken Last Stop Shop på Dalsgervej undergår, som bekendt, fortsat ændringer som blandt omfatter caféteriaet, som snart åbner, samt splinter nye koncepter som ikke er set før på samme måde.

I butikken regner man med at være klar til at åbne caféteriaet den 1. Juni 2014 og det er selvfølgelig fortsat med salg af hotdogs og burgere, men samtidig er planen at søsætte noget helt nyt i lokalområdet.

Last Stop Shop har indgået en aftale med Pizzabageren i Norge, hvorfor Last Stop Shop nu bliver en del af deres franchisekæde, og skal til at sælge pizzaer på ægte Norsk manér.

Samtidig er planen også at starte med at tilbyde en speciel "Last Stop Burger" med en bøf af 200 gram rent oksekød, som også vil ligge i køledisken, så den kan komme med hjem på grillen.

I øvrigt er man også igang med at stable en aftale om, måske, at starte med at sælge lune baguettes på benene.

Alt dette er et led i deres nye forretning, som skal komme både Nordmænd og Danskere til glæde og gavn. Og det er man i butikken sikker på at det vil.

Få en gratis flaske vin ved næste besøg..

Butikken på Dalsagervej lover en gratis flaske vin, til alle dem der tilmelder sig deres nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig på deres hjemmeside www.laststopshop.dk.

Kommentarer & synes godt om