Ny flot facade hos Peking Grill i Hirtshals gågade

Peking Grill i gågaden har som det seneste tiltag fået ny facade

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1701 dage siden

Peking Grill, der leverer både kinesisk og dansk grillmad har for kort siden fået ny facade. Fornyelsen består i et nyt skilt og et nyt indgangsparti.

Grillen, der er beliggende overfor det gamle Knox, er i forvejen godt besøgt om sommeren men den nye facade gør butikken endnu mere attraktiv og sikrer dermed flere mætte og tilfredse kunder.

Flot og rent inventar præger forretningen.

Indehaveren Loan Hoang fortæller, at det er sket som led i den almindelige vedligeholdelse og forskønnelse af forretningen, som hun har haft i 9 år. Og at hun ser frem til at holde 10-års fest næste år.

Loan Hoang bag disken i madafsnittet.

- Der er kommet flere kunder og mange af dem er turister – primært nordmænd og tyskere. Nordmændene kommer op ad gaden fra havnen og tyskerne kommer, når de har handlet i Aldi, fortæller Loan Hoang med et smil.

Dog er der kommet lidt færre nordmænd som følge af de korte intervaller mellem Color Line-færgernes ankomst- og afgangstider. Også de tomme butikker på Nørregade kan være med til at afholde folk fra at søge længere op.

Heldigvis har hun også mange stamkunder, der sikrer omsætningen udenfor turistsæsonen.

Udover varm mad sælges der også is i perioden fra påske til oktober.

Loan Hoang bag isdisken.

Hendes næste projekt er at få sat nogle udtrækkelige læhegn op omkring bænkene ved udeserveringen, så kundernes mad ikke blæser væk og at det stadig er muligt at følge med i gadelivet fra bordene.

Der skal etableres udtrækkelige læhegn til om bordene, så kundernes mad ikke blæser væk mens udsigten fortsat bevares.

Kommentarer & synes godt om