Restaurant Lilleheden stak af med Årets Sild 2014

Prisen for Årets Sild 2014 er blevet givet til Rasmus Bakurowitz Pedersen på Nordsøen i dag

Vær venligst opmærksom på at denne artikel er udgivet for over et halvt år siden.

I dag klokken 11.00 gik startskudet på konkurrencen om "Årets sild 2014" på Nordsøen Oceanarium.

- Vi har valgt at bruge Nordens chili (peberrod) i dettes års udgave af årets sild. En stor tak til alle der stemte på vores sild som årets sild, fortæller Rasmus til Skipperposten.

Kåringen skete i konkurrence mellem marinører fra forskellige spisesteder i Nordjylland, med dommere som er kendte personer fra det danske kultur- og erhvervsliv. 

Der var ingen tvivl om, at sild er en del af den danske identitet, og at silden i særdeleshed præger frokostbordene til påske og jul. Silden bør dog i langt højere grad sætte sit præg på vores menu til daglig, da den både er sund og varieres i smag afhængig af marinørens ønsker.

I dag kunne Rasmus Bakurowitz Pedersen og Ejvind Kjeldsen Jensen glæde sig over at have vundet konkurrencen "Årets Sild 2014" på Nordsøen Oceanariet.

Kommentarer & synes godt om