Hirtshals Fiskehus er klar til endnu en sæson

For andet år i træk, slår restaurant Hirtshals Fiskehus, dørene op til en ny sommersæson

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1774 dage siden

Hirtshals Fiskehus, der for først gang havde åbnet i sommeren 2013, er nu klar til den anden sæson.

- Det er med glæde og forventning, at vi nu har åbnet Fiskehuset's anden sæson, fortæller ejer Louise til Skipperposten.

Sidste år var der mulighed for at købe frisk fisk, fra forretningen. Denne mulighed vil der også være i år, hvor salget af de frisk fisk starter sidst i maj.

- I år startede vi allerede i januar måned, hvor vi gik i gang med at levere sandwich og smørrebrød til alle Fjordlines færger. Derfor har Fiskehuset nu åbent hele året, dog er vores restaurant og udeservering, på havnen, kun åben i sommerperioden, fortsætter Louise.


Således er butikken indrettet indendørs. Der er taget udgangspunkt i Hirtshals som tema, med
blandt andet "Fyret" som dekoration på bordene. Foto. Christian Holm Pedersen.

Som noget nyt er der åbent for salg af is, hvor der sælges gammeldaws vafler med hjemmelavet guf. Som den eneste isbutik i byen, serveres isen i hjemmebagte vafler.

For at få plads til de nye tiltag med Ishus og levering af mad til Fjordline, er køkkenet blevet bygget om og udvidet, hen over vinteren.

- Sidste år var personalestablen på 12 personer, dette forventes at blive fordoblet til omkring 25 personer i år, fortæller ejer Steff.

Der leveres take away, som forhåbentlig også kommer til at kører hele året. Der er mulighed for at bestille fiskekagemand eller fiskesmørrebrød.

- Vi er her for lokalbefolkningen og tænker meget servicesminded. Så har du brug for en ekstra tallerken, så børnene kan dele en portion mad, så får du det, fortsætter Steff.


Her ses "salgsvinduet" udefra, der kan i år blandt andet også købes is med hjemmelavede vafler.
Foto: Christian Holm Pedersen.

Sidste år var der 8 menuer på menukortet, det er blevet udvidet i år, blandt andet med Skaldyrsplatte og Skalrejer.

- Det er vigtigt for os, at alle har råd til en tur på en Hirtshals Fiskerestaurant, og derfor er vores priser på et niveau, som er til at betale, fortæller Steff.

- Siden, åbningen, i går, er Fiskehuset allerede blevet besøgt af flere stamkunder fra sidste år, og de fire første isvafler er blevet solgt. Så vi ser frem til en forhåbentlig travl sæson og glæder os til at servere, for lokalebefolkningen såvel som for turister, slutter Louise.

Hirtshals Fiskehus på Sydvestkajen 7 har åbent hverdage mandag til fredag fra kl. 11.00 og lørdag, søndag fra kl. 10.30. Restauranten lukker kl. 20.00, dog i højsæsonen, juli og august, er der åbent til kl. 21.00.

Kommentarer & synes godt om