Bredbånd Nord inviterer til nye fiberdage i Hirtshals

Der er stor interesse for fiberbredbånd i Hirtshals og derfor inviterer Bredbånd Nord igen til fiberdage

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1738 dage siden

Hvis du vil høre mere om fiberprojektet i Hirtshals eller bestille fiber er du meget velkommen til at møde op og tale med en konsulent ved en af de tre fiberdage, som finder sted onsdag den 21. maj, torsdag den 22. maj og tirsdag den 27. maj – alle dage fra kl. 10-18.

Velbesøgte fiberdage
”Vi er meget glade for vores modtagelse i Hirtshals.”, siger Ib Madsen, fiberkonsulent hos Bredbånd Nord. ”På alle fiberdage hidtil har der været overvældende fremmøde og stor interesse for at bestille vores fiberbredbånd. Det viser klart og tydeligt, at folk for alvor har fået øjnene op for, hvad fiberbredbånd kan tilbyde.”

Bedst i test for 3. år i træk
Kunderne har netop givet deres mening til kende i en uvildig undersøgelse foretaget af Loyalty Group. For 3. år i træk har kunderne kåret fiberbredbånd fra Waoo! og dermed Bredbånd Nord til Bedst i test inden for hastighed, stabilitet, værdi for pengene, loyalitet og image.

Nem og gratis installation
”Vi tilbyder gratis gravning og installation i kampagneperioden, og det siger sig selv, at jo flere, der har bestilt, når vi starter gravningen, jo bedre kan vi planlægge gravearbejdet, så det skaber færrest mulige gener for beboerne i området.”, udtaler Ib Madsen.

Har man ikke lige mulighed for at komme til fiberdagene, kan man altid bestille online på www.bredbaandnord.dk eller ringe til Bredbånd Nords kundeservice på 98 88 99 90.

For yderligere information, kontakt:

Ib Madsen, Fiberkonsulent hos Bredbånd Nord på tlf. 20 53 51 01

Fakta: Om Bredbånd Nords Fibernet
Bredbånd Nord leverer såkaldt lyslederbaseret fibernet til private og firmaer og tilbyder op til 500/500 Mbit/s download/upload. Fibernet er typisk 2-3 gange hurtigere på download og 30-50 gange hurtigere på upload end kobberbaserede internetprodukter.

Fibernet er baseret på lys i et meget tyndt glasrør, som kaldes lyslederkabler. Glasrørene er i stand til at overføre data med lysets hastighed og har ekstrem høj kapacitet. Lyslederkablerne graves ned i jorden og helt frem til kundens ejendom og giver ultrahurtige internetforbindelser. Bredbånd Nord tilbyder også tv-pakker, som kører via fiberkablerne, hvilket giver kunden et alternativ til de andre kabel TV udbydere og antenneforeninger.

Sted: Hirtshals Hallen på Halvejen.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering