Murer Michael fornyer facaden på Åbyens Medborgerhuset gratis

Det er siden af huset som bliver meget frostsprængt og derfor er meget svær at holde

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1798 dage siden

Medborgerhuset i Åbyen har i år været så heldige, at få en flot sponsorgave. Murer Michael har nemlig tilbudt at lave hele den ene langside af huset gratis, da pengene er små i foreningen.

Det er siden af huset som bliver meget frostsprængt og derfor er meget svær at holde vedlige, faktisk helt umulig, men Michael har sagt at han er helt sikker på, at hvis han lægger et lag fibernet over hele siden af huset og så pudser det op igen, så holder det uanset vejr og vind.

- Det er ikke så tit, at nogen giver så flot en hjælpende hånd uden at ville have penge for det, men det viser jo også lidt om, at der i de små landsbyer er sammenhold og vilje til at værne om de værdier vi har, fortæller, formand for bestyrelsen, Pia Toft til Skipperposten.

Medborgerhuset i Åbyen er en gammel skole som nu bruges til fællesspisning én gang om måneden, de private dagplejere mødes der ugentligt og hygger. Der er også nogle rigtigt søde ældre damer, der har strikkeklub hver tirsdag og onsdag er der håndarbejdsklub. Det bliver også brugt til alle former for fester, hvor alle kan leje det til en billig penge.

Kommentarer & synes godt om