30 års jubilæum bliver grundigt fejret på Nordsøen Oceanarium

På dagen er der rabat på årskort samt på udvalgte varer i butikken, og børn mellem 0-11 år får en gave

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1727 dage siden

På lørdag er det præcis 30 år siden HM Dronning Margrethe indviede daværende Nordsømuseet og Nordsøcentret. Igennem disse 30 år har flere end 7,5 millioner gæster besøgt attraktionen, hvilket gør det til et af Danmarks mest besøgte akvarier. Nordsøen Forskerpark, som centret hedder i dag, er i dag et førende videnscenter indenfor fiskeriforskning, her iblandt akvakultur.

Jubilæet bliver fejret med festligheder og mange rigtigt attraktive tilbud for store og små. På dagen er der rabat på årskort samt på udvalgte varer i butikken, og alle børn mellem 0-11 år får en gave. Børnene kan feste sammen med Nordsøens maskot Klumpe som i dagens anledning får besøg af flere af sine ”kolleger”.

Den lokale radiostation Skaga FM sender live fra festlighederne. Der arrangeres VM i ”Ekspedition Nordsøen” hvor 5 familier dyster om den fornemme titel, ved både at finde de 7 stempler, og lave den mest kreative ekspeditionsfilm med hjælp af Nordsøens app. En konkurrence der vil fortsætte på Facebooksiden, hvor der vil kunne stemmes på den bedste af de 5 film.

Foruden de sædvanlige aktiviteter som fodringer og formidling, så syder huset af ekstra aktiviteter hele dagen, både ude og indendørs. I det udendørs aktivitetsområde får man våde fingre og smil på læben når man får en rigtig, levende krabbe på krogen. Der vil også være åbent bag kulissen, hvor gæsterne får et indblik i det daglige arbejde. For de små vil der være et klip-klistre-aktivitets område, hvor Klumpe og alle hans venner vil hjælpe børnene med at lave nip-nappere, tegne og farvelægge samt bygge med Playmais.

Om aftenen fortsætter fejringen af jubilæet med en fest for særligt indbudte gæster. 

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering