Tornby Strand Camping klar med udlejning af cykler

Tornby Strand Camping og Hirtshals Cykelforretning samarbejder nu om cykeludlejning

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1814 dage siden

I tirsdags startede samarbejdet mellem Tornby Strand Camping og Hirtshals Cykelforretning og det betyder at camping- og sommerhusgæster nu kan leje cykler, direkte på campingpladsen.

- Hidtil har gæster skulle gå ned til Hirtshals Cykelforretning ved hovedvejen, den gåtur spare vi dem nu for med vores nye tilbud, fortæller ejer Morten Møller Jensen til Skipperposten.

Ud over pladsens andre aktiviteter, understreger Morten, at minigolf altså også er for de lokale. Du kan altså, på Tornby Strand Camping, også tage et spil minigolf eller hoppe i den udendørs pool, uden at være indkvarteret på pladsen. Dog er svimmingpoolen forbeholdt campinggæster i høj sæsonen.

- Med hensyn til cykler har vi endnu ikke lejet nogle ud, men folk skal lige have øjnene op for det og så skal det nok komme, fortæller Morten afslutningsvis til Skipperposten.

I morgen ankommer nogle helt specielle gæster til pladsen, i form at en masse store biler og senere bliver to af pladsens "veje" forvandlet til heste folde i en kort periode.

Kommentarer & synes godt om