Last Stop Shop klar med nyt koncept fra i dag

Fra og med i dag er Pizzabakeren fra Norge klar til at lange pizzaer over disken

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1646 dage siden

Så er dagen kommet, hvor Last Stop Shop, som de første i Danmark, påbegynder salget af lækre pizzaer fra Pizzabakeren i Norge.

I dag vil der være to Nordmænd tilstede i butikken på Dalsagervej, for at hjælpe med opstart og med at få gang i butikken. Michael Larsen fortæller at personalet har brugt det meste af natten på at blive klar.

Skipperposten har fået mange henvendelser om, hvorvidt det nye norske koncept vil sælge til norske priser, butikschef Michael Larsen fortæller at priserne ikke er norske, men heller ikke danske.

- Pizzabakeren er kvalitets pizza, derfor er priserne måske lidt højrere end de danske, men lavere end de norske, fortæller Michael til Skipperposten.

Pizzabakeren blev etableret i Norge i 2003. Take-away kæden har haft en eventyrlig vækst og er nu størst i Norge med over 100 pizzabagere, som dækker hele landet. Pizzaerne er blevet kendt for de nybagte bunde og den gode smag. Pizzabakeren byder alle velkommen til Pizzabakeren, ved Last Stop Shop, i Hirtshals.

Åbningstilbud fra i dag

Fra i dag har Last Stop Shop, i anledningen af åbningen af konceptet, tilbud på andre varer i butikken. Herunder er der blandt andet tilbud på oksefilet til 59,95 kroner for et halvt kilo, eller Monistrol Cava vin for 59,00 kroner.

Udsendt flyer

Bor du i Hirtshals? Så vil du senere i dag eller i morgen, kunne finde en flyer i din postkasse. Kan du ikke vente, så klik på et af nedenstående punkter:

Kommentarer & synes godt om