Så er det snart tid til Lions-klubbens årlige turistfiskeauktion

En af sommerens store og fornøjelige aktiviteter i Hirtshals er Lions-klubbens årlige turistfiskeauktion

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1732 dage siden

Lørdag den 5. juli 2014 kl.13.00 går det løs i Auktionshallen på Norgeskajen - tæt på Color Lines færgeterminal.

Allerede fra ved 11-tiden om formiddagen har publikum mulighed for at følge med i indpakningen og fremlægningen af de friske varer, ligesom det vil være muligt at købe forfriskninger, fiskefrikadeller, stegte fiskefileter og fiskesuppe i den opstillede ”Bodega”, der åbner kl. 11.30.

Der holdes auktion over mange forskellige fiskearter og –produkter, der alle er pakkede i passende portioner, som svarer til en almindelig familiemiddag.

Så det er altså ikke nødvendigt for feriefolket selv at skulle hjem og rense fisk.

For tyske turister vil der være en tolk tilstede, som kan oversætte og give gode råd.

For at turistfiskeauktionen skal ligne den rigtige fiskeauktion mest muligt, er det den samme, professionelle auktionsmester, der leder slagets gang og svinger hammeren bistået af lokale Lions-medlemmer.

De udbudte varer, som består af helt friskfanget fisk og diverse røg – og konservesprodukter, indsamles om formiddagen hos byens fiskeeksportører med flere, der alle sponserer det hele gratis til Lions-klubben. De indkomne auktionsbeløb kan derfor gå ubeskåret til Lions humanitære arbejde.

Auktionshallen vil i nogle timer summe af liv og god sommerstemning, så mød op med hele familien og få en god oplevelse på havnen i Hirtshals.

Auktionshallen er normalt ikke åben for publikum, så man har på denne måde også mulighed for at opleve hallen indvendig.

Selvom auktionen kaldes en "turistfiskeauktion", møder også altid en god del lokale borgere op. De byder flittigt på varerne, da de har opdaget, at der her kan gøres et godt køb.

Kom med familie og venner og få en god og spændende oplevelse i selskab med lokalbefolkningen. Der er mulighed for en god handel, samtidig med at du støtter en god sag.

Auktionen afholdes i år: Lørdag den 5. juli 2014 kl.13.00  i Auktionshallen på Norgeskajen - tæt på Color Lines færgeterminal.
Der opsættes skilte, der viser vejen.

Kommentarer & synes godt om