Koreansk 25-års jubilæum fejres i Hirtshals

Koreansk udstilling af kunsthåndværk og håndarbejde mødes med dansk kultur

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1661 dage siden

Fjorten koreanske kvinder, der arbejder med forskellige materialer som textiler, sølv, træ, papir, foto og lys, beskriver og udtrykker kvinders hverdagsliv, gennem deres værker.

Gennem 25 år har disse koreanske kvindelige forskere og designere, arbejdet sammen på projekter om bolig og boligindretning. De har tegnet og indrettet boliger mange steder i verden, og de har udgivet en række bøger om boliger og boligindretning. I forlængelse af dette professionnelle samarbejde, producerer de også kunsthåndværk og traditionelt koreansk håndarbejde.

Deres 25 års jubilæum fejres med en udstilling, af deres ”ikke-professionelle” arbejder, på Den Gamle Station i Hirtshals, den. 12. til den 20. juli.

Gruppen har 14 medlemmer og ledes af Jung Shin Choi fra Seoul. Otte af medlemmerne kommer til Hirtshals, hvor udstillingen åbnes d. 12. juli, klokken 13.00, af  den koreanske konsul, Hans Erik Steffensen. Samtidigt musiceres der af Hirtshals Spillemandslaug og senere på eftermiddagen vil der være en koreansk te-ceremoni, hvor der serveres te efter alle kunstens regler.

Praktiske informationer:
Tid:
12. til 20. juli. Klokken 13.00 til 17.00
Sted: Den Gamle Station
Pris: Gratis

Kommentarer & synes godt om