Kronen er sat på værket ved Sømandskirken

Der er blevet lagt nye fliser, opsat en lille mur og en rampe, og nu også et skilt ved indgangen

Vær venligst opmærksom på at denne artikel er udgivet for over et halvt år siden.

"Kulturhuset, Den Svenske Sømandskirke". Det er teksten som man, ved den nu færdig renoverede Sømandskirke, mødes af når man besøger kulturhuset på Skagerakvej.

Tilbage i marts-måned i år, påbegyndte man renoveringen af Den Svenske Sømandskirke, ved som det første at skifte de gamle fuger ud med nye. Da dette projekt var færdigt, var man lynhurtigt igang med det næste projekt. 

Efter fugerne var på plads gik man i maj måned igang med et større facade-lift, hvor der blandt andet blev lavet rampe til kørestolsbrugere, opført en lille mur og lagt nye fliser.

Nu kan man så, efter måneders arbejde, betragte det flotte face-lift af Sømandskirken, samt det nye skilt over døren, som byder alle gæster velkommen til vores alles Kulturhus.

Kommentarer & synes godt om



Denne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering