Aftale på plads med ny 1. holdstræner

Fra og med 1. januar 2015 har Hirtshals Boldklub lavet aftale med ny cheftræner

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1613 dage siden

Fra og med 1. januar 2015 har Hirtshals Boldklub lavet aftale med ny cheftræner for klubbens Jyllandsserie-mandskab, der skal overtage tøjlerne fra den yderst succesfulde Frode Langagergaard.

Det bliver den tidligere assistenttræner i Hirtshals Boldklub og nuværende Aalborg Chang-træner, Mads Pedersen, der skal overtage trænersædet i Hirtshals Boldklub fra det nye år. Bestyrelsen er yderst tilfredse med at kunne præsentere den 31-årige tidligere divisionsspiller, som de seneste par år har stået i spidsen for Aalborg Changs førstehold.

Mads bor i Brønderslev med sin kæreste og sine to drenge, og arbejder til daglig som energirådgiver hos Energi Nord i Aalborg.

Parterne har skrevet under på en 2-årig aftale med den umiddelbare målsætning om, at lege med i den sjove ende af Jyllandsserien de kommende år.

Med tilgangen af Mads, betyder det samtidig et farvel til Frode Langagergaard, som har stået bag nogle af klubbens måske mest succesfulde år nogensinde. Tre oprykninger og en enkelt nedrykning er det blevet i Frodes periode i klubben, og det bliver forhåbentligt til endnu en oprykning dette efterår. Pt. er Frodes stime af ubesejrede kampe på 33 i streg og det er en præstation, som sjældent er set på dette niveau.

Klubben vil gerne takke Frode for nogle fantastiske år med stort engagement og ikke mindst nogle fantastiske resultater i Hirtshals Boldklub. Det har været meget succesfuldt samarbejde.

Kommentarer & synes godt om