EDB-system forhindrede folk i at hæve penge

Store problemer med Sparekassen Vendsyssels EDB-system i dag er nu løst

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1705 dage siden

Store dele af i dag har været præget af problemer med kort udstedt af Sparekassen Vendsyssel, man har således i længere tid ikke kunne hæve kontanter, i hverken bankens egen hæveautomat eller hos andre banker.

- Jeg prøvede at hæve penge hos Sparrekassen Vendsyssels filial i Hirtshals omkring klokken 16.00, her fik jeg afvide at transauktionen blev afbrudt af kortudstederen og det fik mig til at undre mig over, hvorledes jeg ingen penge havde eller om automaten var i stykker, sådan siger en kunde hos Sparrekassen Vendsyssel til Skipperposten.

- Jeg prøvede at køre over til Spar Nord, men fik samme besked der, afslutter kunden.

Sparrekassen Vendsyssel havde problemer med EDB-systemet

Da banken var lukket og der ikke længere var mulighed for fysisk rådgivning, stod en masse kunder som et stort spørgsmålstegn. Med da tog Sparrekassen selv initativ til at ringe og informere nogle kunder.

- Jeg fik et opkald fra banken, efter de havde lukket, hvor de fortalte at deres EDB-system har været helt nede, dette gælder også netbank, fortæller en anden kunde til Skipperposten.

60% er tilfredse med Sparekassen Vendsyssel

Ifølge bedømmelsessiden Trustpilot.dk, hvor alle kan bedømme virksomheder og webshops, lyder det til at kundetilfredsheden er noget nær 50/50. Sparekassen har således en tilfredshedsrate på 6.1 ud af 10.

- Sparekassen Vendsyssel i Hirtshals har det bedste personale jeg har oplevet i en bank til dags dato, de er rare, imødekommende og ekstremt fleksible, sådan skriver en kunde på Trustpilot.dk.

- Dog kan jeg ikke sige det samme om personalet fra Sparekassen Vendsyssel i Hjørring, nøj hvor man ikke føler sig særlig velkommen der, afsluttes der på Trustpilot.

EDB-Systemet kører igen

Skipperposten har til aften fået et praj om at systemet nu igen skulle være på toppen, det betyder at det nu igen er muligt at hæve i banken egne hæveautomater, samt andre bankers hæveautomater.

Kommentarer & synes godt om