Bordtennisspiller fra B75 udtaget til ungdomslandsholdet

12 årige Xenia Rindom fra B75 er netop blevet udtaget til det danske ungdomslandshold

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1598 dage siden

12 årige Xenia Rindom fra bordtennisklubben B75 er netop blevet udtaget til det danske ungdomslandshold, og hun skal således deltage i flere træningssamlinger med landsholdet i Idrættens Hus i Brøndby.

Første gang er i kommende weekend d. 12.-14. september. Xenia, som bor i Dronninglund, har spillet bordtennis i 3 år, og hun spillede indtil i sommers i Hjallerup Bordtennisklub. Herefter skiftede hun, sammen med et par drengespillere, til B75 i Hirtshals, for at tage del i det attraktive træningsmiljø, som er af en kvalitet, der kan understøtte og videreudvikle hendes talent, og forhåbentlig virkeliggøre hendes drømme.

Drømmene lyder på landsholdsbordtennis, og hun træner bordtennis i 2 timer 3-4 gange om ugen, og er i de fleste weekender enten til turnering eller træningssamling. ”Jeg fik den gode nyhed på e-mail fra Lars Rokkjær; og jeg blev meget glad, og jeg glæder mig meget til at komme over og træne med landsholdstruppen!” siger Xenia, som nu er kommet sin drøm et skridt nærmere.

I løbet af de blot 3 år Xenia har spillet bordtennis, har hun vundet rigtig mange medaljer, men én af dem hun er mest glad for, er guldmedaljen, som hun fik da hun for 2 år siden blev Jysk Mester i den bedste pigerække, Pige A. 

Kommentarer & synes godt om