Simon Rokkjær klar som speaker til direkte bordtennis på lørdag

Simon er klar som speaker på lørdag, når SkipperPosten sender direkte fra Ulvkær Arena

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1742 dage siden

Siden starten af den lokale webavis, Skipperposten, i 2013, har vi arbejdet hårdt på at styrke kvaliteten i vores videoindslag. Man har i længere tid kunne se, at videoklippene ændrede sig, dette både af sendeflade, design, udstyr og præsentation.

Alt dette, sammen med nye aktiver som blandt andet et professionelt stativ, professionelle mikrofoner og mange andre nye indkøb, er man nu udstyrsmæssigt klar til at lave videoindslag af en kvalitet som de fleste kan glæde sig over.

Den direkte sendeflade er anderledes

Dog skal det tilføjes at den direkte sendeflade ikke er fuldt udviklet endnu, samarbejdet mellem B75 og Skipperposten består blandt andet i, at der sendes live bordtennis med de midler B75 og Skipperposten har. Hvis det så er nødvendigt, er der mulighed for at opgradere udstyret og det har da også været oppe at vende, at man mellem avisen og bordtennisklubben, kan overveje mulighed for at kunne klippe mellem flere kameraer under udsendelsen.

Når der den 13. september sendes direkte bordtennis fra Ulvkær Arena, er Simon Rokkjær klar som vært når der skal spilles mod København.

Se med på Skipperposten Direkte.

Kommentarer & synes godt om