Nordjyske ildsjæle brænder for utroligt mange ting

Nordjyske Bank startede i august kampagnen ´´Det vi brænder for´´ med fokus på ildsjæle

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1687 dage siden

Nordjylland og nordjyder er noget helt specielt. Og da Nordjyske Bank sidst i august startede kampagnen "Det vi brænder for" for at sætte fokus på alle de ildsjæle, der er her i landsdelen, var det med en vis spænding. Ville nordjyderne stå frem og fortælle, hvad de brænder for?

Heldigvis er der kommet massevis af gode historier ind på hjemmesiden detvibrænderfor.dk, som er kampagnens omdrejningspunkt. Der er nu 65 historier - og der kommer nye til hver dag. Historierne bliver flittigt delt på blandt andet Facebook, og det betyder blandt andet, at der kommer mange stemmer ind på de forskellige ildsjæle. I alt har over 27.000 været inde på siden for at se historier eller stemme på deres favorit til prisen "Årets Fakkel" og de 50.000 kroner, der følger med.

Vinderen findes af en jury, og udvælges blandt de 10 historier, der har flest stemmer, nårkampagnen slutter lørdag den 25. oktober.

- Vi var slet ikke i tvivl om, at der ligger rigtigt mange gode nordjyske historier, der venter på at blive fortalt, fortæller bankdirektør i Nordjyske Bank, Mikael Jakobsen og fortsætter:

- Og nu får vi dem frem i lyset og sat tyk streg under, at der er masser af gang i Nordjylland.

Hvis du vil dele, hvad du brænder for, så kan du sagtens nå det. Bare gå ind på detvibrænderfor.dk og fortæl din historie.

Kommentarer & synes godt om