Lokalpolitikere har forskellige strategier op til kommunalvalget 19. november

Der er ikke bare delte meninger om budskaberne, men måske især om måden hvorpå de sælges.

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1901 dage siden

Skipperposten har forsøgt at loddet stemning og strategi blandt tre af de lokalpolitikere, der enten forsøger at blive valgt for første gang eller søger genvalg til Hjørring Byråd.

Thomas Klimek fra SF er en af de yngre kandidater, som både er meget aktiv i den traditionelle offentlige debat, hvor han tager enkeltsager op, men er også meget aktiv på det sociale medie Facebook. Her har han både en personlig profil og en valgpolitisk orienteret side. Ligesom vi har haft fornøjelsen af et par indspark på Skipperposten.

Socialdemokraternes gruppeformand Peter Duetoft.

Socialdemokraternes gruppeformand Peter Duetoft er som bekendt en garvet politiker såvel tidligere på landsplan som nu lokalt. Han har lørdag på Facebook bekendtgjort, at man på hans væg ikke vil blive overdænget af opslag med traditionelle politiske emner, men som altid skriverier om holdninger, principper og oplevelser, fordi det er førstnævnte og ikke enkeltsager, han vil vælges på.

Tom Bork fra Dansk Folkeparti.

Tom Bork stiller ligesom Thomas Klimek for første gang op til Hjørring Byråd for Dansk Folkeparti. Hans indfaldsvinkel er mere klassisk, idet han tydeligvis gerne melder sin mening klart ud også om konkrete emner. Tom Bork har desuden og igen i lighed med Thomas Klimek både en personlig profil og en særskilt politisk side på Facebook.       

Skipperposten ser under alle omstændigheder frem til valgkampens gang, når samtlige kandidater kommer op i omdrejninger, desto nærmere vi kommer den 19. november.

Som webavis giver vi hjertens gerne plads til alle synspunkter og ønsker de opstillede kandidater god vind og et rigtig godt kommunalvalg.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering