Ny postbutik åbner hos Min Købmand i Åbyen

Den 3. november sætter Post Danmark en ny postbutik på hos Min Købmand i Åbyen

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1653 dage siden

I november måned sidste år lukkede postbutikken på Hjørringgade i Hirtshals, efterfølgende åbnede der en ny postbutik op, hos Super Brugsen på Jørgen Fibigersgade.

Post Butikken på Hjørringgade i Hirtshals lukkede, som følge af sparringer, men nu har Post Danmark alligevel valgt, at åbne en ny postbutik hos Min Købmand i Åbyen.

- Post Danmark kommer og sætter en ny postbutik op hos os den 3. november, de har nok indset at de bliver nød til at have post udlevering der hvor kunderne er, sådan siger indehaveren, Bent Larsen, af købmandsbutikken i Åbyen, til Skipperposten.

Post Danmark ved at den lille købmand i Åbyen i forvejen udleverer pakker fra firmaet GLS, og det er derfor blevet besluttet også at åbne en lille postbutik.

- De åbner en postbutik hos os for at få flere kunder til at sende med Post Danmark, og det er jo klart. Hvis man kun kan vælge at modtage pakker ed GLS i Åbyen, jamen så vælger folk jo ikke Post Danmark, da de så skal køre til Hirtshals for at hente forsendelsen, afslutter Bent.

Postbutikken sættes op hos Min Købmand i Åbyen den 3. november.

Kommentarer & synes godt om