Hotel Strandlyst præsenterede i dag den nye Hirtshals Burger

I dag præsenterede Hotel Strandlyst i Tornby deres nye burger, nemlig ´´Hirtshals Burgeren´´

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1515 dage siden

Kirsten Hansen og Hanne Wellander Olesen fra Hjørring var en tur på Hotel Strandlyst for at prøve den nye burger.


I dag, klokken 12.00, startede serveringen af Hotel Strandlysts nye burger, "Hirtshals Burgeren", i hotellets restaurent på Strandvejen 20 i Tornby.

Den nye burger bestod af en masse lækre ingredienser, her i blandt krondyr, tomat, æble og kål, som er nogle af de "hemmelige" ingredienser i den nye burger. 

- Inspirationen kommer efter et møde med Allan i Fun Park, det var også her idéen til kødet "Hjortehals" kom, og det lyder jo meget som "Hirtshals", derfor "Hirtshals Burgeren", sådan siger ejer Lasse Holst til Skipperposten.

Burgeren kommer på restaurentens menukort til en pris på 125 kroner, men der vil ikke være flere informationer at finde på kortet, end dem Skipperposten bringer her, da hotellet ønsker at burgeren skal være unik og kun at finde i deres restaurent.

- Jeg synes det er gået rigtig godt i dag, der er kommet nogenlunde det antalt gæster jeg havde regnet med og jeg må sige at jeg faktisk frygtede et langt værre antal gæster, afslutter ejer Lasse Holst.

Den nye Hirtshals Burger

Den er nytænkende og smager godt. Æblerne i burgeren gav den et ekstra touch og serveret med friterede kartofler og dressing gjorde kun oplevelsen endnu bedere.

Kommentarer & synes godt om