Smuk koncert med Lars Lilholt på Nordsøen i aftes

Lars Lilholt gav en helt fantastisk flot musikalsk oplevelse på Nordsøen i aftes

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1822 dage siden

Lars Lilholt lå i aftes turen forbi Hirtshals, hvor han gav en helt fantastisk koncert på Nordsøen Oceanariet. Rigtig mange mennesker lyttede med, da Lars og hans pianist, Kristian Fogh, spillede.

Koncerten startede klokken 20.00, hvor der helt fra starten var god stemning. Michael Vajhøj bød velkommen og fortalte om hvorledes aftnen ville arte sig, og hvordan man i den 25 minutters lange tissepause, kunne købe hans Lars´ CD'er.

Allerede i førse sang var publikum 100% med, Lars Lilholt lå op til fællessang og pludselig sang alle "Kærlighed, er det eneste vi har". Før anden sang synes Lars da at det var på sin plads, at lave en lille præsentation af sig selv, da det jo var første gang i Hirtshals.

Aftnen gik fantastisk hurtigt med god musik, efter en times tid var der for Lars´ vedkommende tissepause, hvor publikum i baren kunne fornøje sig med blandt andet sodavand, øl og vin.

Kort inden pausen skete der da en lille sjov ting, som publikum grinede en del af. Det var nemlig således, at Lars pludselig midt i Allan Olsens sang "Jessica", glemte teksten og udbrød: "Nu kan jeg sgu ikke huske teksten".

Alt i alt en fantastik koncert på Nordsøen Oceanariet, med Lars Lilholt.

Billeder fra koncerten

Kommentarer & synes godt om