Endnu engang fantastisk AIF-fest i Asdal Sognegaard

Omkring 200 glade mennesker var i går i Asdal Sognegaard til god mad, musik, dans og drinks

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1536 dage siden

I går var omkring 200 mennesker samlet i Asdal Sognegaard til den årlige AIF-fest, for sammen at spise, danse, drikke og hygge, med både god musik fra Jan Salskov Jensen, som formåede at få folk helt op under taget og Nightcap, som denne gang gæstede for andet år i træk.


Jan Salskov Jensen gav den gas på scenen - og publikum var vilde med ham.

Festen startede klokken 18.00 hvor dørene blev åbnet, og hvor fællesspisningen, med sild og fiskefillet, glaseret skinke og oksefillet, flødekartofler og krydrede kartofler, samt stor salatbuffet.

Traditionen tro var der efter maden auktion, med købmand Claus Bækholm Djurhuus som med sit gode købmandsskab fik afsat de mange flotte varer til fornemme priser. Blandt andet blev en rigtig stor brødskærer solgt til over 1.000 kroner, og en scooter blev solgt til over 9.000 kroner, til den heldige Signe Leed Thomsen, som efterfølgende også blev interviewet af Skipperposten:

- Jeg vandt en scooter og det er jeg lykkelig over, så kan jeg lige tage den til købmanden, ja eller hjem fra festen, men det går nok ikke, siger Signe Leed Thomsen i et kommende videoindslag på Skipperposten.

På trods af den meget lokale stemning med "alle kender alle" til festen, var der faktisk mødt over 10 personer op, helt fra Silkeborg, udelukkende for at deltage i festen. Derudover var der også andre fra blandt andet Århus.

- Sidste år var der ikke plads til mere end omkring 150 mennesker, men i år har vi faktisk omkring 200 med og det skyldes simpelthen at vi har fået lavet en skillevæg mellem den store og den lille sal. Det blev lavet for omkring 14 dage siden og ville egentlig have kostet over 25.000, men da Aalborg Zoo stod med en skillevæg som de ikke længere skulle bruge i deres kantine, købte vi den for 2.500 kroner og det er jo noget af en invistering, fortæller Michael Thomsen.

Pengene som i går blev tjent på diverse lotterier, auktion, entré og lodtrækningen om en palle øl, går alle sammen til Sognegaarden og Asdal Idrætsforening.

Se også videoindslaget: Fantastisk AIF-fest i Asdal Sognegaard i søndags

Kommentarer & synes godt om