Underskrevet: HMF og Nordsøen i nyt samarbejde

Samarbejdet mellem Hirtshals Musikforening og Nordsøen Oceanarium er nu på plads

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1495 dage siden

I aftes, omkring klokken 18.15, blev en ny samarbejdsaftale mellem Hirtshals Musikforening og Nordsøen Oceanarium underskrevet.

Underskrifterne blev sat af formand, Rasmus Jespersen og kasser, Niels Viberg fra Hirtshals Musikforening og direktør for Nordsøen Oceanarium, Karl Henrik Laursen.

- Kontrakten er sådan set bare et håndslag på det samarbejde, som vi i forvejen begge nyder godt af, vi har jo i lang tid samarbejdet, men nu kommer det så bare på papir, siger, direktør for Nordsøen, Karl Henrik Laursen til Skipperposten.


Kontrakten underskrives af Hirtshals Musikforening og Nordsøen Oceanarium.

Aftalen er ingen binding for nogen part, begge parter, Nordsøen og HMF, kan fortsat arrangere begivenheder, uafhængigt af hinanden. Aftalen skal ses som et håndslag på, at parterne nu sammen har mulighed for, fortsat at arrangere fantastiske begivenheder, med hinandens hjælp og interesse.

Efter underskrivelsen blev der givet hånd mellem parterne, som et tak for interessen i at indgå samarbejde. Derefter var der spisning, af biksemad og spejlæg, foran det store akvarie, inden aftnens koncert med Tim Christensen.

Kommentarer & synes godt om