Tim Christensen gav skøn solokoncert på Nordsøen i aftes

Tim Christensen gav den fuld gas, da han i aftes gav flot koncert, på Nordsøen Oceanarium

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1554 dage siden

Tim Christensen gav i aftes helt fantastisk solokoncert, på Nordsøen Oceanariet. Salen var fyldt og Tim kunne virkelig få publikum til at synke helt ned i stolen, med hans fantastiske guitarspil og stemme.

Koncerten startede klokken 20.00, hvor der helt fra starten var rigtig god stemning og hvor Tim indledte koncerten med at sige: "Det er fantastisk at være så langt Nord på, ved sådan et fantastisk publikum".

Der blev i aftes også lagt super meget fokus på lyden, ikke bare Tims skønne stemme og guitarspil, men også selve udstyret. Det er nemlig således, at det lydudstyr som var i brug, flere gange er konfigureret og indstillet i Tyskland, af firmaet hvorfra grejet er købt. Det betyder at lyden i aftes, simpelthen var skrædersyet til salen.

Aftnen gik hurtigt og inden længe var det tid til pause, hvor publikum som altid kunne købe blandt andet sodavand, øl og vin. Inden pausen spillede Tim Christensen sangen "Honeyburst", hvorefter han fortalte en sjov lille historie:

En mand købte pladen på udgivelsesdagen for 11 år siden, da han så kom hjem og hørte den, valgte han at gå ned og få pengene tilbage igen, fordi han synes at det lød for meget som The Rolling Stones. Jeg synes så at han skulle have brugt pengene på et par større sko.

Alt i alt en fantastik solokoncert med Tim Christensen på Nordsøen Oceanariet.

Flere billeder:

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering