Ny postbutik hos Min Købmand i Åbyen

Min Købmand i Åbyen startede den 3. november med postind- og udlevering fra Post Danmark

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1590 dage siden

Den 3. november åbnede Post Danmark en ny postud- og indleverings butik, hos Min Købmand i Åbyen. Planen hos Min Købmand er at de lokale skal kunne hente deres pakker lokalt, og det må man sige er blevet en realitet.

Min Købmand i Åbyen har siden den 3. november udleveret i gennemsnit 10 pakker om dagen, det bliver til hele 150 pakker på kun små to uger.

- Vi udlevere i gennemsnit 10 pakker fra Post Danmark om dagen, derimod har vi kun afsendt 4-5 pakker i hele den tid, vi har haft postudlevering, fortæller købmand Morten Larsen til Skipperposten.

Den lille købmand i Åbyen har i lang tid udleveret pakker fra firmaet GLS, men nu er det muligvis gået op for Post Danmark, at man skal have butik der hvor folk er.

- Jamen folk kommer ind i butikken og henter pakker, og så siger de: "Jammen så er der jo heller ikke længere", og det har folk jo ret i, fortsætter Morten.

Der er som sådan dog ikke noget som indikere, at der er åbnet ny postbutik i Åbyen, andet end et klistermærke på døren, en terminal og en vægt.

- November er jo en god tid at starte, så får vi også juleforsendelserne med. Og dem er der jo mange af. Lige i øjeblikket har vi flest pakker om tirsdagen, men det er fordi folk handler online i weekenden, og så kommer forsendelsen normalt tirsdag, afslutter Morten.

Min Købmand i Åbyen har skrevet kontrakt med Post Danmark for et år, og derefter skal den lille købmand så vurdere, om det er noget som kan betale sig at fortsætte med.

Også Brugsen i Bjergby har fået postbutik

Den lokale Brugs i Bjergby har også for nyligt fået postbutik, butikken har i længere tid udleveret pakker fra GLS, men fredag den 7. november startede de også med at udlevere og sende pakker med Post Danmark.

- Vi er jo et lille lokale samfund så de fleste ved godt at der er kommet postbutik, samtidig har Post Danmark jo ikke opsat kæmpe skilte, for det spræder sig jo hurtigt når der sker sådanne ting, fortæller brugsuddeler, Tommy Hansen, til Skipperposten.

Kommentarer & synes godt om