Notice: Undefined index: id in /var/www/skipperposten.dk/public_html/pages/Artikel.php on line 29

Risiko for salmonella i kød: Også solgt i lokalområdet

Fødevarestyrelsen advarer om risiko for salmonella i en produktion af hakket kød

Vær venligst opmærksom på at denne artikel er udgivet for over et halvt år siden.

Fødevarestyrelsen advarer i øjeblikket om risiko for salmonella, i en produktion af hakket svinekød, samt hakket svine- og kalvekød, som er købt i kæderne SuperBest, EUROSPAR, Spar, KIWI, Min Købmand, Letkøb og GO'ON.

Det er SuperGros der tilbagekalder kødet, på grund af mistanke om salmonellabakterier heri.

Det drejer sig om følgende varer:

  • Mad og Smag hakket svine-og kalvekød 8-12%, 600 g. Sidste anvendelse: 29.11.14 og 30.11.14. EAN nr.: 5701410348069
     
  • Mad og Smag hakket svinekød 8-12%, 500 g. Sidste anvendelse: 28.11.14 og 29.11.14. EAN nr.: 5701410348250
     
  • Mad og Smag hakket svine- og kalvekød 8-12%, 550 g. Sidste anvendelse: 29.11.14 og 30.11.2014 EAN nr.: 5701410349837
     
  • Mad og Smag hakket svine- og kalvekød 8-12%, 650 g. Sidste anvendelse: 27.11.14. EAN nr.:5701410351182
     
  • Mad og Smag hakket svinekød 8-12%, 1000 g. Sidste anvendelse: 28.11.14 og 29.11.14. EAN nr.: 5701410351199.

Der opfordres til at man, hvis man har købt nogle af de ovenstående produkter, kassér kødet eller levér det tilbage til butikken, hvor det er købt.

I øvrigt kan symptomerne på en salmonellainfektion være blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, opkast og feber.

Kommentarer & Synes godt om