Nelly Lundsgaard og Tom Bork uddyber kritik af Vivi Peyk

På et møde den 29. august fik de to kandidater at vide, at der blev trukket en streg i sandet.

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1896 dage siden

- Vi var enige om ikke at kunne bakke op om vores spidskandidat Vivi Peyk, da vi mener, hun er utroværdig, idet hun ikke fremsender diverse oplysninger til os, fortæller Tom Bork med støtte fra Nelly Lundsgaard-Sørensen.

- Det være sig oplysninger om arrangementer, møder og deslige, alt tog hun selv æren for. At partiets generalsekretær Steen Thomsen tolker dette, som at jeg vil være spidskandidat, må bero på manglende forståelse og indsigt fra hans side, uddyber Tom Bork.

På et møde den 29. august fik de to kandidater at vide, at der blev trukket en streg i sandet. Både Nelly Lundsgaard-Sørensen og Tom Bork vil herefter køre deres egen valgkamp, hvilket blev accepteret af alle, der var til stede på mødet. Det vil sige alle bestyrelsesmedlemmer og Steen Thomsen

Tom Bork tog imidlertid til møde i København med Steen Thomsen den 3. september og erfarede, at han fik tre muligheder, som var at være menigt medlem, idet han ligger inde med en viden, der vil være til stor hjælp for Vivi Peyk, da generalsekretæren godt er klar over, at hun ikke ligger inde med viden om lokalpolitik. Altså skulle Tom Bork trække sig som næstformand samt opgive kandidaturet til kommunalvalget og frasige sig bestyrelsesarbejdet.

- Da Steen Thomsen kunne fornemme, at dette ikke ville ske, fik jeg muligheden for at melde mig ud eller blive ekskluderet, hvilket generalsekretæren ikke mente, så godt ud. Da jeg ikke syntes, de skulle have æren for at ekskludere mig, meldte jeg mig selv ud, fortæller Tom Bork.

Til trods for Tom Borks mange uddannelser var det ikke muligt for ham at få folketingskandidatur fra Christiansborg. DF havde valgt side, allerede inden Tom Bork indsender papirerne. Tom Bork blev frarådet at gå til pressen af Steen Thomsen, hvilket han naturligvis rettede sig efter.

- Så det, at Steen Thomsen selv går til pressen, inden jeg når hjem fra København, gør naturligvis, at jeg ser sig nødsaget til at forsvare mig i medierne til trods for mundkurven. 

Allerede tidligt bliver Nelly Lundsgaard og Tom Bork bekræftet i, at det var det rigtige valg, de tog, idet flere trofaste støtter vil melde sig ud. 

De to er sikre på, der kommer en medlemsflugt. Dansk Folkepartis lokalforening  i Hjørring går en meget svær tid i møde, mener Nelly Lundgaard og Tom Bork.

Naturligvis vil vi ikke svigte vores trofaste støttere, så derfor vil vi gøre alt hvad der står i vores magt, for at stille op til kommunalvalget.

Med vores kendskab og viden i Hirtshals , Hjørring og omegn, samt store interesse i lokalpolitik er vi sikre på vi kan gøre en stor forskel.

Vi har allerede på nuværende tidspunkt kørt vores valgmateriale i stilling, dette ser vi naturligvis frem til at kunne vise til kommunalvalget.    

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering