Hvidjulsbarometer: 5% chance for hvid jul

Torsdag faldt vinterens første sne i Jylland. Umiddelbart et godt tegn før Juleaften

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1527 dage siden

TV2|Vejret benytter igen i år deres "Hvidjulsbarometer", som er ment som en guide til at vide om der i år bliver hvid jul i Danmark. Torsdag faldt der en smule sne i det nordlige Jylland, og det ser TV2|Vejret som et tegn på, at en hvid jul kan være tættere på end hidtil ventet.

Torsdag den 11. december - faldt vinterens første sne i den nordlige del af Jylland. Umiddelbart et godt tegn her 13 dage før Juleaften.

Desværre får sneen ikke lov til at blive liggende. Let tøvejr vil tage livet af den i det kommende døgn, og selvom der kan komme lidt mere til nordjyderne fredag, så er der intet der tyder på vedvarende vintervejr så langt øjet rækker - og det er faktisk frem nær Juleaften.

Derfor bibeholder vi HvidjulsBarometeret på 5%, som er en optimistisk vurdering - men bolden er som bekendt rund og meget kan ske på knap to uger.

- TV2|Vejret, torsdag klokken 14.50.

Om vi i lokalområdet i år kan vente hvid jul vides ikke - men med et "hvidjulsbarometer" på 5% er chancerne ikke alt for store. Der er da altid plads til optimisme - og vi nøjes indtil nu med sne på Skipperposten.dk.

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering