Hirtshals Tennisklub folder sig ud i Hirtshals Idrætscenter

Med den nye investering af et nyt tennisunderlag til 30.000 kroner folder klubben sig for alvor ud

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1492 dage siden

I aftes blev Hirtshals Tennisklubs nye tennisunderlag for anden gang rullet ud, i Hirtshals Idrætscenter. Banen som består af fire store "måtter", eller underlag, vejer til sammen, alt inklusiv, 1.800 kilo, og det er dermed ikke bare lige sådan at gøre.

- Det kræver noget træning, i dag har vi rullet omkring én "måtte" ud på 15 minutter, og det kunne ikke gøres uden vores dertil fremstillet nye vogn, fortæller formand, Erik Jan Pedersen, til Skipperposten.

Vognen som ruller underlaget ud er fremstillet af en smed for 10.000 kroner, normalt ville en sådan vogn koste det tre dobbelte, hvis den skulle købes af det officiellt firma i Norge.

Da "måtterne" var rullet ud og sat sammen var det tid til at sætte net op, og derefter var det tid til at sætte striber på banen, i form af malertape.

- Vi benytter malertape til at markere banen, det gør vi fordi Fyns Tennis Union har sendt os to banehalvdele uden streger. Det er en fejl fra deres side, men da de "måtter" med striber er mere slidte end dem uden, har vi faktisk spurgt om vi ikke kan få to mere uden striber. Så kan vi jo bare selv male striberne op, afslutter Erik Jan Pedersen.

Hirtshals Tennisklub er glad for sin nye invistering som i aftes, klokken 19.00, for anden gang kom i brug til træning. Indendørs tennis er nyt for klubben, da man før i tiden ikke har haft muligheden på grund af økonomien, hvor en sådan bane normalt ville koste 360.000 kroner.

Læs også: Hirtshals Tennisklub klar med indendørs tennis

Kommentarer & synes godt om