Hirtshals Hundepension har overtaget salget af fyrværkeri

Sidste år solgte Jesper Hauerslev fyrværkeri for Krudtkongen, det gør Hirtshals Hundepension i år

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1487 dage siden

Sidste år stod Jesper Hauerslev for salget af fyrværkeri fra Krudtkongen, den opgave varetages i år af Hirtshals Hunde- og Kattepension, som fik tilbudet da Krudtkongen pludselig stod uden en forhandler i Hirtshals.

- Krudtkongen kontaktede os og spurgte om vi ville stå for salget af fyrværkeri for dem, og det sagde vi ja til. De andre par år har vi takket nej fordi vi ikke mente at fyværkeri og et hundepensionat harmonerede, men i år har i varetaget opgaven, det fortæller Jan Sørensen fra Hirtshals Hunde- og Kattepension til Skipperposten.

De forrige år har Hunde- og Kattepensionatet også fået tilbudet, men har takket nej da de ikke mente at fyrværkeri og dyr er en god kompination, i år har de så takket ja, men opfordre selvfølgelig kunderne til at holde dyr og fyrværkeri adskilt.

- Vi takkede ja til tilbudet i år, nogle skal jo sælge det og om det er os eller en anden forretning kan jo være det samme. Det kan godt være at det virker mystisk at et hundepensionat sælger fyrværkeri, da vi jo normalt anbefaler at beskytte dyr fra det, men det bliver jo skudt af uanset hvor det købes, fortsætter Jan.

Ifølge loven må man ikke fyre fyrværkeri af tæt på et hundepensionat, så det kommer ikke til at påvirke dyrene at fyrværkeriet sælges hos Hirtshals Hunde- og Kattepension. I år sælger pensionatet fyrværkeriet som en slags test, for at finde ud af om det er en forretning der kan betale sig at fortsætte med de kommende år.

- Vi skyder ikke selv fyrværkeri af nytårsaften, så dyrene på pensionatet kommer ikke til at mærke nogen forskel. Derudover er der jo også loven som slet ikke tillader at man skyder krudt af tæt på et pensionat eller tæt ved dyr, afslutter Jan.

Pensionatet har solgt fyrværkeri fra Krudtkongen siden den 15. december og fortsætter til den 31. december klokken 18.00, hvor fyrværkerisalget er slut for i år.

Kommentarer & synes godt om