B75 modtog i dag en forsendelse fra Tyskland

Tre paller af i alt lidt over tre tons ankom i eftermiddags til Hirtshals Idrætscenter

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1503 dage siden

I formiddags klokken 12.00 rullede den første lastbil op til Hirtshals Idrætscenter, og to timer efter, klokken 14.00, rullede så den næste læssede lastbil ind på parkeringspladsen.

I lastbilen var hele tre tons bordtennisgrej, bestående af 26 bordtennisborde, fordelt på tre paller. Det var en spændende oplevelse da pallerne skulle af lastbilen fra FairTans, for da B75 desværre ikke havde en gaffeltruck tilrådighed, måtte man i stedet læsse de tre tons af lastbilen med en palleløfter.

Efter lidt småproblemer med liften på lastbilen var det tid til stille og roligt at læsse bordene af lastbilen, ét ton ad gangen. Spændingen steg allerede fra første palle, som nær var kørt ud over kanten på lastbilens lift.

Da pallerne var løftet ud af lastbilen måtte man tage en halv palle ad gangen, og køre den tværs over den store hal, for derefter at pladsere bordene på højkant i Hirtshals Idrætscenters forhal.

Da den nye bordtennishal fortsat mangler at få lagt gulv, må bordtennisbordene stå i forhalen indtil de kan blive flyttet ind i den nye hal.

B75 har som følger af en donation fra Hirtshals Sparekasses Gavefond, fået mulighed for at købe 26 traditionelle bordtennisborde, og to high-end professionelle Adidas-bordtennisborde med lys. Det eneste der mangler nu, er en enkelt forsendelse i morgen, hvor der ankommer 150 bander til Hirtshals Idrætscenter.

Planen er i øvrigt at de nye forhold skal benyttes til også at afholde flere tunneringer, her i blandt "Skoletunnering", hvor 9. klasser samles om bordtennis. Hvornår dette afholdes er endnu ikke fastlagt, men der har været snak om januar-måned.

Stemningsbilleder

Bordtennisbordene læsses af lastbilen

Bordtennisbordene skubbes op til døren

Bordtennisbordene løftes over på en vogn

Bordtennisbordene stables i Hirtshals Hallens forhal

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering