North Atlantic Shipping udvider på Hirtshals Havn

Stor fremgang hos North Atlantic Shipping betyder udvidelse af kontorfaciliteter til det dobbelte

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1500 dage siden

Stor fremgang hos North Atlantic Shipping betyder udvidelse af kontorfaciliteter til det dobbelte på Herluf Trollesvej. Da Jens Skjødt Petersen tilbage i 2006 etablerede North Atlantic Shipping, var det som ene mand i virksomheden. Nu udgør North Atlantic Shippings medarbejderstab fire personer, hvilket gør pladsen for trang. Den nybyggede 1. sal skal benyttes til et samlet kontor for alle ansatte, og de nuværende lokaler vil blive benyttet til mødelokale, kantine og arkiv.

Jens Skjødt Pedersen udtaler i den forbindelse:

- Hirtshals Havn har godt gang i etableringen af en stor havneudvidelse og en godsbaneterminal, hvilket jeg forventer vil gavne North Atlantic Shipping. Ved at udvide kontorfaciliteterne med 80 m² fremtidssikrer jeg North Atlantic Shipping, så jeg har mulighed for at ansætte yderligere medarbejdere, når North Atlantic Shipping fortsætter sin nuværende udvikling.

Siden 2009 har North Atlantic Shipping fungeret som agent for rederiet Nor Lines i Hirtshals, og fabriksskibe fra bl.a. Grønland, Island og Canada udgør også en del af North Atlantic Shippings forretninger. North Atlantic Shipping håndterer alt inden for told og skibsklarering, losning/lastning af skibe, linjetrafik til Norge, chartering samt toldoplag og opbevaring af køl-, frys- og tørlaster. 

Udvidelsen af kontorfaciliteterne på Herluf Trollesvej startede i december 2014, og arbejdet forventes afsluttet i februar 2015. 

Kommentarer & synes godt omDenne reklameplads er ledig, kunne din virksomhed få gavn af pladsen? Så læs mere her:

Læs mere om annoncering