Person faldt i gågaden: Nu styrkes konstruktionen

Efter en person er faldet over ujævne træpaneler i gågaden skal konstruktionen nu styrkes

Mere end 6 år siden

Tirsdag formiddag påbegyndte Hjørring Kommune et mindre byggeprojekt i Hirtshals gågade, hvor alle træpanelerne skal forstærkes med en ny metalramme.

- Der er en person som er faldet over træpanelerne her i gågaden fordi plankerne lå skævt. Grunden til at plankerne kommer til at ligge skævt er på grund af rystelserne når biler kører over dem, fortæller en arbejder fra Hjørring Kommune til Skipperposten.

Når biler kører over brædderne opstår der rystelser i disse, hvilket får dem til at ligge skævt og stikke op af asfalten. Derfor forstærker Hjørring Kommune nu disse brædder i hele gågaden, med en ramme af metal, som skal sikre brædderne mod at ryste sig løs og være til fare for gående og kørende.

Arbejdet står ikke færdig i dag, men første etape er startet. Den består af at få de eksisterende brædder op og påbegynde klargørelse til den nye metalramme. Arbejdet er således kun begyndt ved modulet tættest på rundkørslen ved Hirtshals Skole, da det var denne en person snublede over. Efterfølgende skal resten af brædderne i de andre moduler også skiftes.

Kommentarer & synes godt om