Skaga FMs 80´er party flyttes to uger frem

Rocazino ønsker datoen ændret til den 10. april af personlige årsager

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1600 dage siden

Der er rigtig godt gang i billetsalget til 80’s PARTY på Vendelbohus i Hjørring, men desværre er arrangørerne radiostationen Skaga FM, Bermann Company og BJESKEN – ”Byens Bedste Værtshus” blevet nødsaget til at ændre datoen for arrangementet.

Rocazino er stadig klar

- Det er jo et kæmpescoop for os, at det er lykkedes at få fat i 80’er bandet ROCAZINO, der væltede hitlisterne dengang med sange som ”All My Love” – ”Ridder Lykke” – ”Jeg Savner Dig” – ”Elsk Mig I Nat” – ”Dine Øjne Er Så Blå” og mange andre. Desværre er bandet blevet forhindret i at dukke op på den aftalte dato, fredag den 27. marts af personlige årsager. Der er desværre ikke noget vi kan gøre som arrangører i den forbindelse. Det er super ærgerligt og vi skal naturligvis beklage. Efter denne melding fra ROCAZINO har vi selvfølgelig i arrangørgruppen diskuteret forskellige løsningsforslag”, fortæller Michael Bermann fra Bermann Company.

- Vi er alle enige om at ROCAZINO er det helt rigtige navn til årets 80’s PARTY, og vi kan heldigvis berolige folk med, at bandet ER klar – dog på en ny dato, Fredag den 10. april 2015 – altså 14 dage senere, siger Henrik Ledet og Niels Viberg fra lokalradioen Skaga FM.

Købte billetter gælder også til ny dato

- Konceptet er fuldstændig det samme, som har været en kæmpe-succes nu på 6. år. Vi har set at publikum er vilde med arrangementet, og møder talstærkt frem år efter år, og at vi stadig kan smide ROCAZINO på som årets live-navn mener vi er helt unikt, så på trods af dato-ændringen så er vi ved godt mod. Der er rigtig mange som allerede nu har købt billet, og det er selvfølgelig vores håb, at de har mulighed for at deltage på den nye dato. De billetter som de har købt og udskrevet kan selvfølgelig bruges Fredag den 10. april. Vi kontakter alle billetkøberne pr. mail med den relevante information. Skulle der være enkelte som har købt billet, der ikke har mulighed for at deltage den 10. april, så kan man naturligvis få billetten refunderet, fortæller Michael Bermann

DJ’s og bartendere glæder sig

- Alle implicerede omkring 80’s PARTY har heldigvis sagt ja tak til den nye dato. Det vil sige at det fortsat er DJ Flemming Hammer og DJ Bent Kongerslev der styrer de fede 80’er sange og er garanter for STOPFYLDT dansegulv hele aftenen. Det er også fortsat Hjørring Kro der tilbyder en lækker 80’er buffet før festen. Mad kan tilkøbes, når man køber billetten – og det er selvfølgelig også de dygtige bartendere fra BJESKEN – ”Byens Bedste Værtshus” der styrer 80’er baren med humor, udklædning, smil og måske et enkelt kindkys… Det er altså kun datoen der er ændret. 80’er stemningen er heldigvis ikke udsat – og ROCAZINO kommer stadig.. Det bliver helt kanon! Vi lover at denne 6. udgave af 80’s PARTY bliver uforglemmelig, og alle vi bartendere er allerede gået i tænkeboks i forhold til tøj, make-up, hår, overskæg og meget andet sjovt, fortæller bartender Jesper Spanner fra BJESKEN.

Godt gang i billetsalget

Kort sagt – der er ingen grund til at tøve.. Vi kan se at der nu for alvor er fuld gang i billetsalget, og der bliver TRYK på Vendelbohus, Fredag den 10. april, når den 6 udgave af 80’s PARTY løber af stabelen, altså heldigvis fortsat med ROCAZINO som hovednavn”, lyder det fra Henrik Ledet og Niels Viberg fra Skaga FM.

Billetter til 80’s PARTY og spisning købes på www.skagafm.dk

Kommentarer & synes godt om