Buffalo Pizza har fået en make-over og nyt menukort

Udover nyt menukort har butikken også fået en større make-over og nye firma poloer

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1447 dage siden

I lørdags tog Buffalo Pizza og Kebab i Hirtshals for alvor hul på et nyt kapitel i butikkens historie, da det nye menukort officielt trådte i kraft. På menuen står nu flere spændende nye specialiteter, og endda nogle som kun findes i Hirtshals. Kunder hos Buffalo har nu blandt andet mulighed for at bestille pizzaer med parma skinke eller flødekartofler som fyld, samt snackkurv som supplement eller hovedret.

Udover det nye menukort har butikken også fået en make-over indvendigt, her er der kommet et kæmpe menukort op over disken, samt to skærme som kan informere kunden om gode tilbud.

- Vi gør alt for at gøre butikken spændende, den har været i Hirtshals i lang og nu synes vi så at der skulle ske noget, fortæller Sabaon Hassanzai til Skipperposten.

Den nye make-over gør bestemt at butikken nu giver en ny, frisk og spændende oplevelse når man sætter sine ben i pizzariaet på Hjørringgade, og derudover er der flere spændende smagsoplevelser som venter i menukortet, som altid kan ses på Buffalos nye hjemmeside www.buffalohirtshals.dk - hvor du også kan se åbningstider.

Grunden til det store make-over med nyt menukort, skilte og skærme over disken, ny hjemmeside og nye firma poloer er, at pizzariaet i Hirtshals gerne vil holde butikken moderne, frisk og spændende.

Besøg Buffalo på Facebook: Buffalo Pizza og Kebab på Facebook

Billeder af butikken

Kommentarer & synes godt om