´´Vilde Vikinger´´ vinterbaderevent i Hirtshals

Kolde gisp og varme oplevelser til vinterbadereventen den 21. og 22. februar i Hirtshals

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1402 dage siden

Kolde gisp og varme oplevelser er på programmet til vinterbadereventen ”Vilde Vikinger”, som foregår den 21. og 22. februar i Hirtshals.

Sidste år tog Hirtshals Turistforening initiativ til en vinterbaderevent i Hirtshals, og sammen med den lokale vinterbaderklub ”De Kolde Piger og Drenge” har man igen i år lavet et fint program, som kombinerer de kolde dukkerter med varme oplevelser i form af bål og hygge på stranden, speciel edition Vinterbader-bjæsk og mulighed for velvære hos den lokale wellness-salon HB Wellness.

Dertil kommer et bjeskforedrag, hvor Jakob Kofoed fra Vendsyssel Historiske Museum vil fortælle om de, efter sigende, helsende virkninger ved bjesk. Der vil også være mulighed for en guidet havnerundfart med museumsskibet HG 159 ”Johs. Hejlesen” og lørdag aften skal deltagerne nyde en lækker hjemmelavet fiskebuffet ”á la Hirtshals” på Danhostel Hirtshals. (Hirtshals Vandrerhjem)

Dermed er der lagt op til gode, lokale oplevelser, hygge og samvær for eventens deltagere. Tilmelding og yderligere oplysninger og pris kan fås ved Hirtshals Turistbureau.

Kommentarer & synes godt om