Idyliske byggerier på skrå bjergside på Hirtshals Bibliotek

I dag var der, og i morgen er der, byggeri af byer på skrå bjergside på Hirtshals Bibliotek

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1559 dage siden

I dag løb arrangementet med byggeri af byer og huse på skrå bjergside af stablen på Hirtshals Bibliotek, ligeledes er der i morgen samme arrangement, hvor alle er velkomne til at komme og deltage.

- Vi bygger en selvforsynene og bæredygtig by ud af pap, med fokus på bæredygtighed og genbrugsmaterialer. Husene skal så efterfølgende placeres på en "skrå bjergside" hvor alle husene forbindes med stier og trapper, fortalte Kunst & Kulturformidler, Lina Franke Hedegaard, til Skipperpostens journalist Nikolai Hjorth.

Lina fortæller at arrangementet desværre ikke var så velbesøgt som håbet i dag mandag, men man håber på at folk har interesse og lyst til at deltage i arrangementet i morgen fra 13.00 til 16.00 på Hirtshals Bibliotek.

Målgruppen er børn og forældre og er man under ni år skal man komme med sine forældre. I øvrigt må forældrene gerne deltage uanset, da idéen er at give en god dag og oplevelse.

Der er fri entre, og har man spørgsmål kan man kontakt Hirtshals Bibliotek på telefon 72334850.

Projektet skal afspejle miljø overfor dyr og natur, det skal være meget idylisk og der skal være græs på taget af diverse bygninger.

Stemningsbilleder

Kommentarer & synes godt om