Præmieredagen på filmen ´´Rosita´´ er ændret

Præmieren på filmen ´´Rosita´´ som er optaget i Hirtshals er ændret til april

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1703 dage siden

Filmen Rosita, som har gået under projektnavnet Lillebror, var indtil for nyligt sat til at komme i de danske biografer til maj, men Nordisk Film skriver nu at filmen udkommer den 16. april. Filmen skulle i øvrigt allerede køre i de Amerikanske biografer, hvor den efter sigende udkom den 1. januar.

Nordisk Film er filmselskabet bag filmen som er optaget i starten af 2014, filmen er en spillefilm som foregår og er optaget i Hirtshals og omegn. Rosita er den tredje film eller serie, som indenfor kortere tid er blevet indspillet i Hirtshals. Det samme er SF Films Klumpfisken og julekalenderen Tvillingerne og Julemanden på TV2.

- Nordisk Film brugte under optagelserne en hel dag på at tage ud og fiske med fiskerbåden Milton og det var en fantastisk dag, fortælles der internt hos Nordisk Film.

Filmens handling

Johannes bor sammen med sin far, den midaldrende enkemand, Ulrik, i en nordvestjysk fiskerby, hvor de lever et stille, rutinepræget liv og passer deres respektive jobs i fiskeindustrien. Ulrik savner kærlighed og nærhed, han arrangerer derfor ankomsten af den unge, smukke filippinske kvinde, Rosita - præcis som flere andre mænd i byen tidligere har gjort.

Johannes tvinges modvilligt til at involvere sig, da engelsk ikke lige er Ulriks stærkeste side. Men som ugerne går, kommer Johannes og Rosita meget tættere på hinanden end forventet, mens Rosita trofast gør, hvad hun kan for at udfylde sin rolle i Ulriks liv. Rosita undertrykker den spirende tiltrækning til Johannes, men spændingerne i familien strammer til, da både Johannes' nogle-gange-når-det-lige-passer-kæreste, Maja, og Ulrik opfanger Rosita og Johannes stjålne blikke.

Ulrik vælger at afgøre sagen ved at gifte sig med Rosita og imødegå de konsekvenser, dette vil have for hans og Johannes forhold.

Kommentarer & synes godt om