Elev fra Nordsøen Oceanarium vandt DM i catering

Sandie Larsen har været elev i Nordsøens berømte fiskekøkken siden 2012

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1489 dage siden

Sandie Larsen fra Hirtshals har været elev i Nordsøens berømte fiskekøkken siden 2012, og er færdiguddannet Cater sommeren 2015.

I går vandt hun, sammen med sin makker, cater elev fra Mou Hotel, Linette Høvding Henriksen, DM for cater elever, der foregik i Bella Centret i København. De blev udtaget til DM af deres faglærer Helle Madsen fra Food College Aalborg, som var imponeret af deres arbejde både under hovedforløbet og til eksamen.

Siden udtagelsen har pigerne, sammen med deres træner, Lise Hagensby, øvet sig og lagt en plan for dagen. En plan der faldt fuldstændigt fra hinanden da kurven med råvarer blev uddelt.

- Da jeg så havtasken i kurven, så ville jeg bare hjem! Vores oprindelige plan som vi havde trænet på i 2 måneder kunne pludselig ikke bruges. Jeg har ikke gjort en havtaske i stand før, så gode råd var dyre. Men som den søde coach fra skolen sagde: "tænk på den som en svinemørbrad”. Hun ved jeg er til kød, fortalte Sandie.

Foruden havtaske, indeholdt kurven bl.a tigerrejer, svinekæber og rodfrugter.

Der var fem hold fra Food College i Aalborg, Århus, København og Svendborg der dystede om titlen, og på trods af udfordringerne, så imponerede de nordjyske piger gevaldigt på dommerne som placerede dem øverst på sejrskamlen med topkarakter.

Foruden æren, så var præmien Kokkebogen og et rejsegavekort på 5.000,00 kroner.

Forret

Hovedret

Kommentarer & synes godt om