Success med hobby og kunstudstilling på Bjergby-Mygdal skole

Den årlige hobby og kunstudstilling løb lørdag og søndag af stablen på Bjergby-Mygdal skolen

Mere end 5 år siden

For anden gang i træk blev der i weekenden afholdt Hobby & Kunstudstilling på Bjergby-Mygdal skolen i Bjergby. Det var første gang i omkring 20 år, at arrangementet sidste år blev afholdt.

- Vi afholdte sidste år for første gang i mange år arrangementet, der var der så nogle stykker som kommer i 'Stoppestedet' i Hirtshals, som synes at det kunne være spændende at tage op igen. Så prøvede de at samle nogle stykker og der var stor interesse i det, fortæller arrangør Margit Jespersen til Skipperposten.

Arrangemetet i år var rigtig godt besøgt og i forhold til forrige år hvor kun dele af skolen var i brug, var i år hele skolen fyldt med små boder. I alt var der omkring 40 boder med udstilling - og nogle også med salg.

Det er fem piger som i år stod sammen om at arrangere udstillingen i Bjergby, dertil var Landsbureauet klar som sikkerhed hvis noget gik i vasken.

- I år har vi haft overskud af vores kaffe og kage-salg. Kagerne kom som donationer af de lokale. Derudover havde vi også lotteri med gaver, sponsoreret af lokale butikker. Så i år var der ikke brug for hjælp fra Landsbureauet, fortsatte Margit Jespersen.

Blandt donorer til lotteriet var flere udstillere, banker, den lokale brugs og det lokale pizzaria. 

Arrangementet var i år rigtig godt besøgt, både af lokale, men også af folk fra Aalborg, Sæby og Hjørring. Arrangementet afholdes med sikkerhed igen på Bjergby Skole, men hvornår vides ikke.

- Enten næste år eller først om to år, fortæller Margit.

Til oprydning var de fem arrangøres mænd klar og andre frivillige hjalp til, herunder også pedellen fra skolen.

Kommentarer & synes godt om