Kunsthåndværkermarked i Den Svenske Sømandskirke

I år kan Hirtshals Turistforening for 5. gang slå dørene op til det årlige Kunsthåndværkermarked

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1401 dage siden

I år kan Hirtshals Turistforening for 5. gang slå dørene op til det årlige Kunsthåndværkermarked i kulturhuset Den Svenske Sømandskirke, Hirtshals. Som tidligere år foregår kunsthåndværkermarkedet Skærtorsdag og Langfredag fra kl. 11-16.

Kunsthåndværkermarkedet i påsken er efterhånden en stolt tradition i Hirtshals, og sammen med påskeudstillinger på Den Gamle Station og på Hirtshals Fyr, trækker eventen rigtig mange interesserede til - både lokale og gæster ude fra. 

- Vi ønsker at synliggøre vores dygtige, lokale kunsthåndværkere og har samtidig inviteret nogle enkelte gæsteudstillere udefra, siger turistchef Laila Zielke, som er tovholder på eventen. I påskedagene har de besøgende mulighed for at få en snak med kunstnerne og se mange af dem i aktion.

Der vil både være udstilling, arbejdende værksteder og mulighed for at købe et kunsthåndværk med hjem.

Flere nye kunsthåndværkere deltager i år, bl.a. med pileflet, keramik og drivtømmer.

Og der bliver såvel noget for øjet som for ganen:

Gæsterne bliver altid begejstret over de mange smagsprøver af høj kvalitet – og der bliver rig mulighed til at købe nogle af lækkerierne med hjem til påskebordet.

Man kan også hvile benene i den hyggelige café, hvor der sælges gourmetkaffe og andre forfriskninger.

Vi håber igen i år på et flot besøg, også til den festlige åbning Skærtorsdag kl. 11.00 – hvor Michael Vajhøj, Hjørring Byråd/Hirtshals Musikforening vil holde åbningstalen og hvor organist Thomas Abildgaard efterfølgende vil lade tonerne flyde fra Sømandskirkens gamle orgel.

Sidste år lagde flere end 700 vejen forbi Den Svenske Sømandskirke i påskedagene og vi glæder os allerede til at byde forhåbentligt lige så mange velkommen i år

Laila Zielke.

Kommentarer & synes godt om