Så er den gal igen: 13 årig pige forfulgt af sort bil

En sort VW med to unge mænd forfulgte onsdag en 13 årig pige fra Kaj Jensen

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1531 dage siden

Sidste år bragte SKIPPERPOSEN en advarsel, om to unge mænd, som i en sort BMW forfulgte børn og forsøgte at få dem til at stige ind i deres bil. Nu er den gal igen, efter en 13 årig pige i dag, onsdag, er blevet forfulgt af en sort VW, fra Kaj Jensen og næsten hele vejen hjem.

- Det var en sort VW, med to mænd, som fulgte mig fra Kaj Jensen og op til rundkørslen ved Statoil. De stoppede flere gange og var ved at stige ud, men jeg satte farten op og løb hjem, fortæller pigen til Skipperposten.

Sagen blev angiveligt allerede politianmeldt da første henvendelse fandt sted sidste år, men efter en periode uden rapport om forfølgelse, er der nu endnu engang fare på færde i Hirtshals.

- En 10 årig dreng gik, den 28. februar, på Stendyssevej, hvor han blev kontaktet af to unge drenge i en sort bil. De prøvede med trusler at få ham til at sætte sig ind i bilen, og da han nægtede dette truede de ham med vold, hvis ikke han gjorde, hvad de sagde.. Han tog dog benene på nakken og løb ind af stikvejen ved Godi. De fulgte efter ham, men opgav heldigvis at gøre yderligere, skrev Morten sidste år på Facebook.

Skipperposten modtager også gerne tips, hvis man ved mere om sagen: Send os et tip.

Kommentarer & synes godt om