Dyrelageret godt på plads i gammel børnehave

Dyrelageret har nu hele 550 kvadratmeter at bruge til både lager og butik

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1383 dage siden

Butikken og webshoppen Dyrelageret, som tidligere har haft adresse på Margrethevej 8 i Hirtshals, har købt og er nu flyttet i deres nye lokaler, i den nu lukkede børnehave Nejstdalen.

- Vi har haft butik i fire år mener jeg, og den er simpelthen vokset. Vi har brug for mere lagerplads for at kunne have alle vores artikler, fortalte ejer Helle Pedersen til Skipperposten.

Dyrelageret som har haft butik ved Spar på Magrethevej i omkring tre år, mente at det nu var blevet tid til at flytte, da butikken på Margrethevej var med at gå over sine breder med dyreartikler. At butikken flytter til den gamle børnehave Nejstdalen, betyder at der pludselig bliver hele 550 kvadratmeter at gøre godt med, og i forhold til de nuværende par hundrede er det en tiltrængt opgradering.

- Jeg købte for fire år siden webshoppen DreamPet af en på Sjælland, men da jeg ikke synes at navnet DreamPet passer til Hirtshals omdøbte jeg den efter tre måneder til Dyrelageret.dk, fortalte Helle Pedersen.

Den 30. januar fik Helle Pedersen nøglen til de nye lokaler, og mandagen efter startede håndværkere med at omdanne børnehaven til lager og butik. Den nye butik kommer i øvrigt til at have følgende åbningstider: Hver onsdag fra klokken 12.00 til 14.00 og hver fredag fra klokken 10.00 til 12.00.

De nye lokaler betyder også at butikken pludselig har plads til at udvidde med nogle nye spændende produkter, herunder flere fodervarianter og andre forskellige legeartikler.

- Vi har ledt efter nye lokaler i over et år og nu har vi så købt børnehaven. Vi spurgte også på havnen, men der må man jo ikke flytte ned hvis det ikke er en havnerelateret butik, fortalte Helle.

Den gamle butik på Margrethevej 8 er nu til salg og alle som kunne være interesseret er velkommen til at give et bud.

Kommentarer & synes godt om