Sådan bliver ´´Det Nye Grønne Hjørne´´ i Horne

SKIPPERPOSTEN kan her bringe en grundplan over Det nye Grønne Hjørne

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1337 dage siden

Ved forrige arrangement på det nuværende Grønne Hjørne i Horne, blev der under bagagerumsmarkedet indsamlet til det nye byggeprojekt, ved salg af kage og kaffe, som beboerforeningen i Horne har under opsejling.

Et underprojekt af Horne Beboerforening har også arbejdet med idéen om, at samle flasker ind i Horne for at biddrage til projektet. Hertil skal der forelægge en polititilladelse. Men derudover har man allerede indsamlet 118.000 kroner, til projektet. Herunder 100.000 kroner fra Hirtshals Sparrekasse Fond og 18.000 kroner fra Slagter Winter Cup.

Det Grønne Hjørne i Horne skal have en større make-over, det sker blandt andet for at gøre byen mere attraktiv for indbyggere og tilflyttere - herover bringer vi en grundplan for byggeprojektet.

Grundplanen

Banen til venstre bliver en løbehjul- og rulleskøjtebane i rundt format, til højre kommer en stor rund sandkasse med legeplads og i bunden kommer en utraditionel rund bane til diverse boldspil. Derudover kommer der mellem de tre arealer en teltlignene overdækning. Derudover er der mulighed for at åbne den nederste bane, hvis man ønsker at udvidde et eventuelt bagagerumsmarked med mere plads.

Udover selve pladsen, kommer der rundt om mod vejen kort græs, og væk fra vejen, mod boligkvateret et vildtlignene græsområde, med græs som vil gro frit. Herudover kommer der også bålplads og eventuelle shelterpladser, samt diverse træer.

Kommentarer & synes godt om