Slagter Winther Cup afvikles i den kommende weekend

I den kommende weekend vil man kunne nyde en masse fodbold og glade unge mennesker

Vær opmærksom på at denne artikel var akutel for 1491 dage siden

Horne KFUM Idrætsforening afholder for 28. gang Slagter Winther Cup fra på lørdag, den 23. maj, og til på mandag, den 25. maj.

Slagter Winther Cup, tidligere Danske Bank Cup, er som bekendt et stævne, hvor den enkelte deltager kan overskue såvel det sportslige, som det facilitetsmæssige.

- Op imod 200 smilende frivillige medhjælpere har hvert år gjort Slagter Winther Cup til en venlig, tryg, rolig og traditionsrig turnering, hvor nye venskaber knyttes - såvel nationalt som internationalt, fortaltes der sidste år.

Der kan maksimalt deltage 75 hold i tuneringen, en af målene er nemlig, at alle har en mulighed for at komme til at lære hinanden at kende. Men udover fodbold trækker også aktiviteter uden for banen, fodbolden er naturligvis det primære, men det sociale sammenhold er med til at præge et hold langt ud i fremtiden.

Igennem alle årerne er Slagter Winther Cup løbende blevet udvidet med hoppeborge, fri svømmehal, frit diskotek, fri transport m.v. Forskellige aktiviteter der altid er blevet flittigt benyttet.

- Årsagen er da også selve Hirtshals by, hvor der er mulighed for at se en aktiv moderne fiskerihavn, Nordsømuseet, den flotte natur og ikke mindst 40 km sandstrand omkring Hirtshals, afsluttes der.

Der er såmænd rigtig mange hold fra både Danmark, Norge og Sverige og stævnet kan som sådan kaldes et "mini Dana Cup".

Kommentarer & synes godt om